14 d’abr. 2020

Activitats culturals.

ARCA a part de destacar en el camp de la defensa i la protecció del Patrimoni Cultural també ha protagonitzat un seguit d'activitats culturals i de difusió a nivell històric i patrimonial.
Les activitats que venim organitzant des de fa més de 25 anys es duen a terme amb rigor però van dirigides a un públic general que vol conèixer i apropar-se al Patrimoni Cultural.
La difusió i divulgació dels valors del Patrimoni Cultural són ben necessaris per a sensibilitzar al conjunt de la ciutadania de la necessitat de preservar els edificis, monuments i conjunts històrics de Mallorca. Pensem que qui coneix el Patrimoni l'estima i qui l'estima el defensa.

A continuació oferim alguns exemples de programes o iniciatives culturals que hem dut a terme en col·laboració amb les administracions públiques o de forma individual. Les activitats que ha impulsat ARCA durant tots aquests anys han anat des de recorreguts i visites culturals, exposicions, conferències, seminaris, debats, tertúlies i cicles monogràfics.