4 de jul. 2014

Inauguració de l'exposició "Palma Digit Art" a la seu d'ARCA

La seu d'ARCA acollirà una nova exposició i ens complau convidar-vos a la inauguració de:


PALMA DIGIT ART

José Luis Gil Miró

Divendres 11 de juliol, a les 20h

ARCA
Can Oliva 10, baixos - Palma


L'exposició romandrà oberta fins al 14 d'agost, de dilluns a divendres de 8'30 a 13'30h. Dimecres i divendres de 17'00 a 19'00h.

Organitza: Exposia                   Col·labora: Quecuando.com


La Seu-Gil Miró.
Palma DigitArt és un projecte de nova creació artística basat en les noves tecnologies i eines digitals os es fusionen fotografia i il·lustració, donant lloc a una creativa expressió d'Art digital.

La ideosincrasia de l'exposició ens condueix a una imaginativa manera d'apropar-nos a una ciutat, Palma. Apropar-nos als seus racons més poètics, als seus icons més personals, a la seva intimitat més detallista i evocadora.

Aquesta exposició pretèn aportar una forma diferent i vanguardista de veure aquells llocs de sempre a través de l'Art digital, un genere que el gran públic està encara per descobrir en la seva globalitat tècnica i expressiva.

L'objectiu és profunditzar i experimentar amb l'Art digital emprant com a pretext i transfons la ciutat de Palma...o potser sigui a la inversa.

D'ambdòs conceptes, Palma y Art digital, l'artista ha sentit la necessitat de manifestar un profund sentiment d'admiració i enamorament cap a la seva ciutat, i de confiança, llibertat i compromís cap a una nova manera d'expressar Art, traduint-los ambdòs a través d'aquesta exposició, Palma DigitArt.