4 de juny 2009

Presentació a ARCA del llibre "Pere Garau , un barri amb història"


Un centenar de persones s'acostaren dimarts 2 de juny a compartir amb ARCA la il·lusió per aquest llibre, editat per la nostra entitat amb el suport econòmic de l'Ajuntament de Palma. Moltes persones del barri protagonista, representants de la oposició a l'Ajuntament, dos regidors de l'equip de govern de Cort, el director general de Patrimoni del Consell Insular, socis i amistats, donaren calor a un acte agradable i enriquidor.
Conduí l'acte Josep Massot, vicepresident de ARCA i el tancà la regidora d'urbanisme Yolanda Garví, que agraí la tasca de Arca i ens encoratjà a continuar oferint mantenir el seu suport.
Àngels Fermoselle va parlar en nom de les dues autores, Concha Gallego i ella mateixa, oferint un resum del contingut i explicant les raons d'aquesta iniciativa que pretén donar a conèixer i posar en valor el patrimoni de les barriades, més humil i senzill, però que composen la seva història i donen un aroma diferenciat a cada una de elles. Contà anècdotes de la feina de recerca i expressà el seu agraïment a totes les persones de Pere Garau que varen oferir els seus records i les seves fotografies.

El llibre es ven a l'assequible preu de 10 euros (8€pels socis a la nostra seu) i està a la seva disposició a ARCA i a les llibreries. Té més de 200 fotografies i explicacions didàctiques en català i castellà.

Pels qui no poguéreu assistir a la presentació teniu una segona oportunitat el diumenge 7 de juny a les 19h a la Fira del Llibre. Ens acompanyarà. l'arquitecte Toni Sbert