2 de des. 2019

Presentació del projecte "Música, turisme i patrimoni".

Mercè Peñaranda (ASHPAMA), Pere Ollers (ARCA),
Juan José Caldés
(Colonya Caixa Pollença) i
Pedro Homar (Fundació Turisme Palma 365).
ARCA ha presentat avui al matí davant els mitjans de comunicació el projecte “Música, turisme i patrimoni”, el qual arriba a la seva tercera edició.

El projecte titulat “Música, turisme i patrimoni” consisteix en la realització de dos itineraris històrics i culturals pel centre històric de Palma acompanyats de dos concerts de música, que es duran a terme en el marc de dos edificis històrics convertits en magnífics hotels urbans, com són el cas de l'Hotel Posada Terra Santa i el Sant Francesc Hotel Singular.

ARCA ha arribat a un acord de patrocini amb l'Associació Hotelera de Palma de Mallorca (ASHPAMA) i també amb Colonya-Fundació Guillem Cifre per tal de dur a terme aquest projecte cultural que combina música i patrimoni històric.

Aquesta iniciativa pretèn fomentar itineraris històrics-culturals i concerts a hotels urbans de Palma, per tal d'oferir una oferta cultural de qualitat variada i potenciar i donar a conéixer la recuperació d'edificis històrics entre la ciutadania i turistes.

La primera proposta es durà a terme el dilluns 2 de desembre amb un recorregut cultural pel centre històric de Palma i un petit concert de música a l'Hotel Posada Terra Santa, on intervendrà un duo modular acústic, a càrrec de Gori Matas (acordió) i Josep Oliver (trombó de pistons).

La segona proposta es durà a terme el dimecres 18 de desembre amb un recorregut cultural pel centre històric de Palma i un petit concert de música al Sant Francesc Hotel Singular, on intervendrà un duo modular de jazz, a càrrec de Gori Matas (teclat) i Josep Oliver (trombó i trompeta).

PLACES EXHAURIDES.


Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365, depenent de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Palma.