2 de des. 2019

ARCA visita la Porciúncula en el marc del cicle dedicat a l'arquitecte Josep Ferragut i Pou.

ARCA va organitzar el passat dissabte 30 de novembre una visita a la Porciúncula de la mà d' Spiritual Mallorca, empresa que gestiona aquest espai franciscà i que compta amb una bella església dissenyada per l'arquitecte Josep Ferragut i Pou entre els anys 1965-68 i un museu etnològic, arqueològic i numismàtic amb peces d'un gran interès des del punt de vista històric i cultural.

Aquesta  és la segona activitat del cicle que la nostra entitat dedica a l'arquitecte Josep Ferragut i Pou (1912-1968), el qual compta amb el suport de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma.

La visita comptà amb les explicacions de Joan Avellaneda d'Spiritual Mallorca qui repasà la història i l'evolució d'aquest indret francisca situat a la Platja de Palma.

La propera activitat del cicle es durà a terme dijous 5 de desembre a les 20'00h i serà una conferència titulada Josep Ferragut, modernitat i funcionalisme a Mallorca, a càrrec d'Antoni Vilanova Omedas, arquitecte especialitzat en patrimoni industrial.

Lloc: Seu d'ARCA, carrer de Can Oliva, 10 baixos (Palma).