10 de maig 2016

Recorregut en homenatge a Francisco Roca Simó

ARCA organitza per aquest dissabte 14 de maig a les 10'30h un recorregut cultural que durà per nom: "Francisco Roca Simó: del modernisme al racionalisme”, a càrrec de la professora de l'Escola Superior de Disseny, Blanca Castaldo, qui ha treballat en la recerca i documentació de l'exposició homònima, que es pot visitar a la seu d'ARCA.

El recorregut pretén donar a conèixer l'obra in situ de Roca Simó, el qual ens han deixat elegants exemples arquitectònics al centre de Palma, com és el cas de Can Casasayas, la seu del Col·legi de Notaris, Can Roca (carrer Sant Nicolau), Casa Roca (carrer Hostals), Can Llofriu, la seu de la Delgació del Govern i el monument de sa Feixina.
ARCA vol aprofitar tota la documentació i informació que tenim al nostre abast, per fer-la arribar a les persones que venguin al recorregut. Aquesta informació ha estat obtinguda gràcies al treball de recerca que hem realitzat per a dur a terme l'exposició: "Francisco Roca Simó: del modernisme al racionalisme”, la qual ha estat visitada per més de 200 persones.
Aquesta recorregut és una activitat més dins la campanya en defensa del monument de sa Feixina, on volem fer veure a la societat l'important llegat arquitectònic que ens ha deixat aquest gran arquitecte, que tingué l'habilitat de canviar l'estil de la seva obra i adaptar-se a les noves corrents artístiques.

Sortida: Seu d'ARCA. Carrer de Can Oliva, 10 baixos.

Preu: 5€ socis i estudiants

        8€ no socis

Inscripció prèvia, places limitades.

arcainforma@arcapatrimoni.net o 971 71 95 31