4 de març 2016

PLUJA D’ARGUMENTS EN DEFENSA DEL MONUMENT DE SA FEIXINA

ARCA posa en marxa una campanya més amb l’objectiu d'evitar la destrucció del monument de sa Feixina. L’Ajuntament de Palma ha d’abandonar la seva actitud autoritària i ha d’escoltar la pluja d’arguments que obliguen a conservar i no destruir en monument de sa Feixina.

A qui va dirigida aquesta campanya?

1.     A l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma.
2.     A les regidores i regidors de l’Anjuntament de Palma, de tots els grups polítics municipals.
3.     A la ciutadania i mitjans de comunicació.

Què es pretén amb aquesta campanya?

1.     Canviar la intenció destructiva de l’equip de govern municipal i salvar el Monument de sa Feixina: un monument que no és feixista i que compleix la Llei de Memòria Històrica.
2.     Posar en evidència davant la ciutadania els valors històrics, arquitectònics i de records personals que té el monument de sa Feixina.
3.     Desemmascarar les falsedats que l’equip de govern llença sobre el monument i obrir els ulls a la ciutadania sobre un intent de destrucció patrimonial imperdonable.
4.     Reclamar democràcia real en la decisió sobre el futur del monument, ja que fins ara, l'actitud de l’equip de govern ha estat clarament impositiva.

En què consistirà la campanya d’ARCA “ Pluja d’arguments en defensa del Monument de sa Feixina”

Des de la nostra entitat, farem públics un seguit d’arguments a favor de la conservació del monument de sa Feixina. Els farem públics consecutivament  amb una freqüència bastant intensa.

Cada un dels arguments seran enviats a cada representat públic de l’Ajuntament de Palma.
També es feran arribar als mitjans de comunicació, persones associades a ARCA i entitats afins.

ARCA continuarà treballant per conservar el monument de sa Feixina, com ha fet sempre amb tots els elements patrimonials pels que hem lluitat


Tan sols la raó, la constància i el sentit comú és el que ajuda a construir el futur respectant les empremtes del passat.