14 de març 2024

ARCA PREOCUPADA PERQUÈ L'AVENÇ DE PLA ESPECIAL DE SON BUSQUETS NO COMPLEIX MOLTES DE LES EXPECTATIVES


 

 


ARCA COL·LABORARÁ AMB  INTRODUIR LES MILLORES NECESSÀRIES
 
TRES QÜESTIONS PRINCIPALS HAURIEN DE CANVIAR, AL NOSTRE CRITERI: 
 
1. CONSERVAR MOLTS MÉS ELEMENTS PATRIMONIALS EXISTENTS
 
2. CONCENTRAR MÉS EDIFICIS D'HABITATGES A LA FAÇANA DE CARRETERA DE SÒLLER I EVITAR EL MUR D'EDIFICIS TAN GRANS  AL CARRER SANT VICENT DE PAUL, QUE GENERARÀ PROBLEMES ALS EDIFICIS DE L'ALTRA VORERA
 
3. CONSERVAR I APROFITAR ELS HANGARS EXISTENTS PER INSTAL·LAR ALLÀ NOUS EQUIPAMENTS I TAMBÉ L'EDIFICI D'HABITATGES EXISTENT A LA FAÇANA DE CARRETERA DE VALLDEMOSSA
 
Ahir, representants d'ARCA varen assistir a la presentació del avenç de planificació urbanística plantejada pel SEPES a Son Busquets. La nostra opinió, des del primer moment, va ser que era molt millorable i no havien tengut en compte qüestions, al nostre criteri, fonamentals. 
 
A partir d'ara s'obri un període de temps per redactar el pla especial definitiu que haurà d'introduir importants modificacions. El temps de redacció ha de ser àgil però suficient com per tenir la millor planificació posible. 
 
ARCA continuarà aportant idees i col·laborant amb l'equip de govern que ha mostrat la seva voluntat d'escoltar la ciutadania. 
 
Conservar el màxim patrimoni de la caserna de Son Busquets és ale proporciona personalitat al lloc i se compliria amb la sostenibilitat. 
 
Avui en dia la rehabilitació sostenible, fet principal de la agenda nacional i europea,  afegeix valor als edificis i contribueix a la recuperació y i manteniment del Patrimoni .