30 de nov. 2016

Una altra mirada als molins de Mallorca.

Una altra mirada als molins de Mallorca  és una idea que neix a partir de la Ruta dels molins de l’Euroregió, amb la finalitat de divulgar aquesta Ruta, mitjançant activitats guiades i explicades per donar a conèixer els valors d’aquests enginys tradicionals, però, també, del seu entorn més proper.

Els sis molins de vent fariners  que formen part de la Ruta es poden visitar gràcies a la col·laboració entre la propietat i el Consell de Mallorca.

Aquestes rutes organitzades  per la Direcció Insular de Patrimoni Històric del Consell de Mallorca, i coordinades  per ARCA, ens mostren la riquesa patrimonial i el bon estat de conservació d’aquests molins que formen part del nostre paisatge, al temps que ens permeten relacionar-los amb la cultura, la història, la identitat del poble i  el sector primari.

Aquesta activitat va destinada a tot tipus de persones, no són rutes per a «entesos» i experts, sinó que són excursions plaents per als amants del patrimoni cultural,  paisatgístic, històric i industrial.

Més informació: 

Molí d'en Sopa (Manacor).
Dissabte 3 de desembre a les 9.00h. Visita als molins d’en Sopa i d’en Fraret (Manacor). AUTOCAR PLACES ESGOTADES.

Dissabte 17 de desembre a les 8.30h. Visita als molins de Can Nofre i d’es Fraret (Montuïri). AUTOCAR PLACES ESGOTADES.

Sortida amb autocar des del camí de Jesús, cantonada via Alemanya (Palma).

Visites gratuïtes.

Inscripció prèvia, places limitades.