5 de maig 2009

Presentat el II Encontre Gnomònic a Mallorca

Avui al matí s'ha dut a terme una roda de premsa a Can Weyler, seu d’ARCA, al carrer de la Pau, 5 de Palma.

El motiu es presentar el II Encontre Gnomònic a Mallorca, que tindrà lloc entre els dies 7-10 de maig de 2009. L’Encontre ha estat organitzat per ARCA-Comissió de Rellotges de Sol i ha comptat amb el Patrocini del Departament d’Economia i Turisme del Consell de Mallorca, la Direcció General de Recerca, Desenvolupament i Innovació del Govern Balear i la col·laboració del Col·legi d’Enginyers de Balears, la Universitat de les Illes Balears (UIB) i el Consorci pel desenvolupament Econòmic de les Illes Balears (CDEIB).

L’Encontre pretèn dirigir-se a tota persona interessada en els rellotges de Sol i te el doble objectiu de donar a conèixer l‘extraordinari patrimoni gnomònic de l’illa, al mateix temps que facilitar l’enriquidor contacte entre aficionats locals i forans.

La presentació ha comptat amb la presència del Sr. Miquel Àngel García Arrando, d’ARCA-Comissió de Rellotges de Sol, el sr. Joan Pascual, secretari d'ARCA, la Sra. Melchora Gómez, directora insular de Turisme del Consell de Mallorca i la Sra. Olga Uría, cap de servei de la la Direcció General de Recerca, Desenvolupament i Innovació del Govern Balear.