22 d’abr. 2016

Argument 9 en defensa de sa Feixina. Oposició popular a la seva destrucció.

Antònia Munar Vallespir.
Perquè és un clam al carrer l'oposició a la destrucció del monument de sa Feixina

Ja hem tristament comprovat que l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma és incapaç de dialogar i consensuar un assumpte important per a la ciutadania com s’ha demostrat que és ara el monument de sa Feixina.

Però no callarem i continuarem treballant per evitar la destrucció de sa Feixina, una destrucció patrimonial innecessària, injusta i imposada.

A ARCA continuen arribant testimonis i peticions d’ajuda per evitar la destrucció

Des d’ARCA continuarem fent arribar a l’opinió pública informacions i a partir d’avui destacarem els testimonis individuals en defensa de sa Feixina.

Iniciam una publicació de breus vídeos i entrevistes a persones no conegudes, gent de Palma que vol aportat el seu granet d’arena per evitar una destrucció inútil, imposada i injusta

La senyora Antonia Munar Vallespir, de 92 anys. El batle no ha contestat les seves cridades


Poden clicar per veure el vídeo
Adjuntam el vincle al vídeo de Antònia Munar Vallespir. Té 92 anys i ens contà que ella quan tenia uns onze anys (segons el seu record) va dur a l’Última Hora un sobre marró “perquè abans no hi havia sobres blancs” amb cinc pessetes a dins que aportava la seva família per col·laborar per fer el monument de sa Feixina.

Aquesta senyora, que viu a una residència i és una dona d’empenta ha cridat al batle de Palma tres vegades i malgrat li deien que li tornarien la cridada, no ho ha fet mai.

Ens va contar que va llegir unes paraules molt dures als diari tant que semblava que el dia següent tomarien el monument i ella no podia quedar sense intentar fer canviar d’opinió al batle. N’Antònia se referia a l’aprovació per junta de govern del projecte de demolició. Va ser llavors quan es va posar en contacte amb ARCA.

Hi ha moltes Antònies, moltíssimes i de totes les edats i ideologies, que no poden acceptar l’actitud impositiva de aquest equip de govern en aquesta qüestió.


ARCA demana a l’Ajuntament de Palma que rectifiqui i renunciï a la destrucció del monument de sa Feixina