9 de març 2012

Indignació a ARCA pel menyspreu al Born. Multipliquin per tres (o per més) l’impacte visual de la terrassa actual al Born

ARCA mantindrà una reunió el proper dia 15 amb l’Ajuntament de Palma sobre la normativa d’ús dels espais públics i especialment el Born.

L’Ajuntament de Palma s’ha apressat a donar una reunió a ARCA que feia 15 dies teníem demanada.
Des d’ARCA estam indignats amb la errònea política de fet consumats al Born. És molt desagradable ja que estam en període d’al•legacions i ho consideram una falta de respecte a un grup ciutadà actiu, col•laborador i amb molta experiència i raó en la defensa del Patrimoni.

Intentin imaginar la terrassa plantada ara enmig del Born multiplicada per tres. Impacte inadmissible. I si ho multiplicam per més?

Són tres actualment els bars del Born. És evident que l’impacte visual de tres terrasses és inadmisible.
Avui són tres però d’aquí uns mesos poden ser molts més. Es pot consentir aquesta privatització del Born pel negoci d’uns pocs?

PALMA no pot perdre un Passeig únic amb més de 200 anys d’història

No són quatre cadires i  unes taules al Born, és un procés colonitzador que trivialitza i vulgaritza un paisatge únic de més de dos segles d’història.

Si no es torna enrere aquesta aberració, el Born ja no serà un passeig.

ARCA no està en contra de les terrasses a d’altres indrets. ARCA està en contra de la destrucció del patrimoni paisatgístic del Born.

Fotos del Born lliure
Veiem unes precioses fotografies del Born el dia de la darrera nevada. Avui aquestes imatges ja no serien possibles.