2 de nov. 2018

Nota de condol a la família i grup Serra.

Assabentats del traspàs del  president d'honor del Grup Serra, don Pere Serra Bauçà, des d'ARCA volem compartir el nostre condol i la tristesa que suposa la seva pèrdua.

Per Mallorca, pel patrimoni cultural i per la cultura en Pere Serra serà sempre un referent tant en les seves iniciatives (l'Enciclopèdia, les col·leccions de literatura, els col·leccionables, el seu suport a latraducció de Die Balearen, entre d'altres moltes) com la seva empenta periodística (i per extensió, de comunicació). Sense ell i sense el Grup Serra segurament no gaudiríem avui d'un grup periodístic i de comunicació tan potent com present a tota la Illa. D'altra banda, és trista coincidència  l'any del 125è aniversari de ULTIMA HORA amb l'any del seu traspàs definitiu d'aquest món; així s'inscriurà ja per sempre, en la història de la capçalera UH i també en la història de Sóller, mallorquina i balear.

Tot i les inevitables discrepàncies en la visió d'algunes accions d'ARCA, la nostra entitat sempre va trobar en Pere Serra acollida i escolta amable, ell que era un gran comunicador i conversador també escoltava i resolia.

Un dels bons exemples dels homes d'empenta de la nostra terra. Sóller (i per extensió Mallorca) han perdut un fill capdavanter, únic i irreemplaçable. Però la Cultura (en majúscules) ha perdut una de les seves columnes més portentoses i un dels seus altaveus més imponents.

Descansi en pau.

Pere Ollers Vives, president d'ARCA en nom de la Junta Directiva de l'entitat.