28 de nov. 2018

ARCA finalitza la segona edició del programa "Música, turisme i patrimoni".

Ruta pel Patrimoni desaparegut de Palma.
Fotografia: Javier Moyà.
ARCA va concloure ahir el programa "Música, turisme i patrimoni" que ha comptat amb el suport de l'Associació Hotelera de Palma (ASHPAMA) i la col·laboració de la Fundació Turisme Palma 365 (Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Palma).

El programa "Música, turisme i patrimoni" programà ahir una segona ruta pel Patrimoni desaparegut de Palma, on participaren 30 persones i fou guiada per l'historiador Xavier Terrasa, qui dugué el seu llibre “El patrimonio desaparecido de Palma”.

La ruta recordà alguns dels edificis del centre històric de Palma que han desaparegut durant el darrer segle, com ara Can Bonapart (Carrer de la Palma), Can Brondo (Carrer Unió), Can Puig des Rellotge o Can Dameto-Can Puig (Plaça Rei Joan Carles I), el monument a Isabel II (Plaça la Reina), Can Puigdorfila (Carrer Can Puigdorfila), Can Verí (Carrer Can Verí) i el convent de Sant Domingo (Carrer Conqueridor i Palau Reial).

Jorge Solano durant la seva actuació al pati del
Sant Francesc Hotel Singular.
Posteriorment, entrarem a l'interior del Sant Francesc Hotel Singular i poguerem gaudir d'un concert de violoncel a càrrec de Jorge Solano.

Una vetllada molt hermosa i emocionant, on la cultura i el patrimoni foren els vertaders protagonistes.