7 de jul. 2017

El tancament de Última Hora Ràdio. Pèrdua de difusió del Patrimoni.

Joan i Ferràn Pereyra al sopar anual d'ARCA,
el passat 15 de febrer de 2017.
ARCA lamenta el tancament de UH Ràdio perquè implica una disminució de la diversitat informativa i perquè suposa la pérdua d'un dels programes que han fet molt per la cultura patrimonial d'aquesta terra: ARQUIDIAL.

ARQUIDIAL, programa el.laborat per Ferràn i Joan Pereyra combinava música, arquitectura, urbanisme i Patrimoni. El progama, únic a tot l'estat espanyol ha estat candidat als premis ARCA-PROTECCIÓ DEL PATRIMONI 2017.

Ferràn, creatiu, difusor cultural engrescà el seu cosí Joan, arquitecte tècnic, a participar a un programa de ràdio que ha ballat de la primera IB3 a ONA Mediterrània i per últim a UH Ràdio.

Esperam, de tot cor que el programa revisqui amb el seu llenguatge senzill i didàctic i trobi lloc a qualquna de les ràdios públiques o privades actuals o futures.

Igualment trobarem a faltar les cridades del periodista Carlos Durán que va comptar amb la col.laboració d'ARCA sempre que ho va sol.licitar. Desitjam el millor per a totes les persones profesionals que han fet feina a la ràdio UH.


Junta Directiva d'ARCA

Juliol 2017