13 de jul. 2017

ARCA celebra la nova votació a favor de sa Feixina.

ARCA celebra que una vegada més la Ponència Tècnica de Patrimoni Històric hagi votat a favor de la declaració com a Bé Catalogat del Monument de sa Feixina
Els nous informes no han fet modificar l'opinió dels tècnics

El Consell de Mallorca ha tengut molts de problemes per a aconseguir informes que avalassin la seva anunciada voluntat política de no protegir el monument de sa Feixina.

De fet, un dels informes aportat per Guillem Daviu, encarregat pel Consell de Mallorca, és clarament favorable a la conservació.

Ara la Comissió política del divendres que vé té l'oportunitat de tancar definitivament la qüestió i avançar en la declaració de protecció del monument.

Esperam que imperi la protecció del Patrimoni i no haguem de lamentar més dilacions.

ARCA es mantendrà en la mateixa línea de sempre, cercant la comunicació i el consens per a la protecció dels béns històrics, patrimonials i socials.


En relació a l'intolerable i insultant informe encarregat per l'Ajuntament de Palma en contra el Monument de sa Feixina, al qual es verteixen insults contra ARCA i diferents especialistes col.laboradors de la nostra entitat, ARCA lamenta que l'Ajuntament de Palma ampari aquests tipus d'actuació.