28 de nov. 2014

ARCA recorda conservar l'escut a la porta "IN SITU" i record visual de les taquilles del Lluís Sitjar

Porta d'entrada i escut
ARCA recorda a l’Ajuntament que es va comprometre a la conservació in situ de determinats elements del Camp de Fútbol del Mallorca conegut ara com Lluís Sitjar.

ARCA vol que es mantingui in situ la porta amb l’escut del camp de fútbol del Mallorca i les finestres de les taquilles, per conservar el record visual d’una part recent de la història ciutadana

Davant la demolició de l'antic estadi, ARCA ha demanat reiteradament (des de l'any 2010) a l’Ajuntament de Palma que conservi in situ la porta amb l’escut i les taquilles com a record visual d’una part de la nostra història.

És molt important conservar la imatge visual en el lloc on la ciutadania ho reconeix. No basta conservar l’escut en sí, s’ha de conservar al lloc original, és a dir, a la porta original d’accés al camp.

ARCA ha fet arribar aquesta petició des de l’any 2010 als responsables municipals.

Taquilles de l'estadi Lluís Sitjar
Conservar la porta i la imatge de les finestretes de les taquilles i perquè no, la referència topogràfica dels quatres punts de córner, ajudaria a conservar la memòria d’una part de la nostra història real.

Sigui quin sigui el destí final d’aquest espai, la nostra proposta és perfectament compatible ja que es pot integrar en qualsevol projecte.


Aquesta proposta de conservació des d’ARCA confiam que ja hagi estat inclosa al projecte de demolició. La conservació d’aquests elements exteriors són perfectament possibles ja que formarien part del tancament de l’espai fins a la seva integració al Parc de la Riera.