23 de maig 2014

ARCA organitza la cultura gastronòmica a les Illes Balears

Mar Jordi i Diana Ferreira.
Foto: Benet Bohigas.
ARCA va organitzar ahir dijous 22 de maig una jornada cultural i gastronòmica titulada “La cultura gastronòmica a les Illes Balears”, conduïda per l'enòloga Mar Jordi i la cuinera Diana Ferreira.

Un viatge imaginari a través de la Mediterrània per les diferents illes que conformen les Balears, unint producte i gastronomia junt al vi que es produeix a cada illa. Realitzarem un maridatge atractiu entre plats típics de la cuina balear i els seus vins.

L'activitat cultural tenia com a finalitat donar a conèixer els productes i vins de temporada de la nostra terra. 

Degustació gastronòmica.
Foto: Benet Bohigas.
A continuació presentam la proposta que s'oferí per aquesta jornada cultural i gastronòmica:
Entrant: Menorca
Trempó d’espàrrecs de marge amb verat
Vi: Binitord blanc de bodegues Binitord

Principal: Mallorca
Coca de tomàtiga i herbes de Mallorca
Vi: Rosat 110 de vins Nadal

Postres: Eivissa/Formentera
Greixonera amb crema de formatge i cireres
Vi: Vi de licor de bodegues Can Rich