Mar Jordi i Diana Ferreira. Foto: Benet Bohigas. |
Un viatge
imaginari a través de la Mediterrània per les diferents illes que
conformen les Balears, unint producte i gastronomia junt al vi que es
produeix a cada illa. Realitzarem un maridatge atractiu entre plats
típics de la cuina balear i els seus vins.
L'activitat
cultural tenia com a finalitat
donar a conèixer els productes i vins de temporada de la nostra
terra.
Degustació gastronòmica. Foto: Benet Bohigas. |
Entrant:
Menorca
Trempó
d’espàrrecs de marge amb verat
Vi:
Binitord blanc de bodegues Binitord
Principal:
Mallorca
Coca
de tomàtiga i herbes de Mallorca
Vi:
Rosat 110 de vins Nadal
Postres: Eivissa/Formentera
Greixonera
amb crema de formatge i cireres
Vi:
Vi de licor de bodegues Can Rich
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada