28 de maig 2014

ARCA comença el cicle de visites a la Llotja i al seu terrat

Gabriel Barceló dirigeix les seves explicacions als assistents
ARCA va començar ahir dia 27 de maig un cicle de visites a la Llotja i al seu terrat, després de l'èxtit aconseguit a l'any passat, on més de 250 persones assistiren a les nostres visites.

Aquesta any i gràcies a la col·laboració de la Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears, tornem a oferir aquesta activitat per a totes aquelles persones que vulguin conèixer els secrets i virtuts que s'amaguen darrera aquesta joia del gòtic civil.

L'activitat que oferix ARCA consisteix en una introducció amb imatges que es du a terme a la nostra seu. Un cop finalitzada aquesta, feim un recorregut fins a la Llotja i finalment un cop arribats allà, feim una volta exterior i fianlment entram al monument i pugem per la torre de Santa Catalina fins al terrat de Llotja i baixem per la torre de Sant Joan.
Terrassa de la Llotja

Les properes visites programdes seran dijous 27 de maig i dijous 5 de juny a les 17'00 hores. El punt de trobada és la seu d'ARCA, situada al carrer de Can Oliva, 10 Baixos (cantonada la Rambla).

Inscripció prèvia, places limitades

Contacte: 971 71 95 31 o arcainforma@arcapatrimoni.net

Fotos: Marina Batinic.