11 de jul. 2013

ARCA amb la Simfònica

ARCA dóna suport a la Simfònica i anima a assistir al concert reivindicatiu del Born

Com sabeu ARCA dóna suport a les reivindicacions de l’Orquestra que de manera creativa, culta i intel·ligent lluita per mantenir un Patrimoni de valor incalculable: la Orquestra Simfònica de les Illes Balears Ciutat de Palma.

ARCA ha instat a les institucions a activar les partides econòmiques necessàries per solucionar de immediat el problema actual. Ha de ser una prioritat.

L’Orquestra és un actiu per a la promoció de la nostra imatge

A més també hem instat, i ho continuarem fent, als responsables polítics a considerar la Simfònica com un actiu de promoció de la nostra imatge i el nostre nivell cultural, per tant una gran ambaixadora de Balears, de Mallorca i de Palma. La inversió econòmica és necessària. Amb criteri, amb mesura, però amb la idea clara de que la qualitat de la nostra Orquestra s’ha de mantenir i potenciar.

No a la reducció de categoria

ARCA veu amb preocupació determinades informacions sobre el risc de reducció de categoria de la nostra orquestra. De cap manera es pot consentir. Això seria un fracàs intolerable.

Artistes de la Simfònica han col·laborat amb ARCA

A la foto de la part superior podeu veure una orquestra de Càmera integrada per membres de la Simfònica que actuà gratuïtament l’any 2012 per recaptar fons en defensa del Patrimoni.

Per tot això vos animam a donar suport a la nostra Orquestra Simfònica i  animam a assistir al concert reivindicatiu de la Simfònica el proper dissabte dia 13 de juliol a les 12'00 hores al Passeig des Born a Palma