21 de jul. 2011

ARCA demana la retirada dels abocadors de paper i vidre de davant l’Església de Santa Eulàlia

Una altra recollida selectiva al centre i retirada de tots els abocadors.

S’han instal.lat dos abocadors de paper i un de vidre a la plaça de Santa Eulàlia al costat de l’Església de Santa Eulàlia. ARCA demana la seva retirada immediata.

Resulta incomprensible que s’inverteixin doblers públics en rehabilitar l’Església i es vetlli tan poc pel seu entorn estètic.

Encara resulta més incongruent quan estam xerrant del segon temple en importància de tota la ciutat.

A Sant Miquel i Sindicat altre sistema.
A dues passes de Santa Eulàlia, als carrers Sindicat i Sant Miquel es fa una recollida de paper i cartró passades les 8 del vespre, hora en que els comerços treuen a la porta aquests materials, evitant la presència dels aparatossos contenidors.

Recollida neumàtica plena d’inconvenients.
A la plaça de Santa Eulàlia ja es pateix la presència de les terribles boques de la recollida neumàtica. (dues aferrades a la façana posterior de l’església). Aquesta recollida s’ha demostrat mal gestada, incompleta i molesta per motius estètics, de renous i perquè increïblement no va preveure la recollida selectiva.

A la Llotja i a Drassanes davant el Consolat de Mar el problema és el mateix.
Afegim aquesta denúncia a la manifestada en nombroses ocasions sobre els terribles abocadors de davant la Llotja.
Per remediar tanta incompetència, els nostres tressors arquitectònics com a Santa Eulàlia o la Llotja apareixen envoltats d'antiestètics abocadors. Però els carrers de Sindicat o Sant Miquel no. Des d’ARCA exigim un altre tipus de recollida selectiva a l’estil de la del carrer Sindicat i que es retirin de manera immediata els abocadors de Santa Eulàlia i de la Llotja.