28 de juny 2010

Presentació del llibre "Calvià a través del tiempo"

El dia 22 de juny fou presentat a sa Societat (Calvià) el llibre Calvià a través del tiempo, treball realitzat per Xavier Terrasa García junt amb Ediciones Amberley i que recull imatges antigues de Calvià, comparades amb el seu estat actual. Es poden veure el canvis que ha patit Calvià, majoritariament a la costa, però també ens sorprenen alguns aspectes que no han canviat tant, a la costa de Portals Vells o a les localitats de Calvià i es Capdellà..

La presentació comptà amb la presència d'Antoni Salas Fuster, autor del llibre Palma ahir, Palma avui, qui feu un discurs en favor d'un creixement urbanístic moderat i controlat, per no repetir els excessos que s'han comès als municipis de Palma, Calvià o altres indrets de l'illa de Mallorca.

També hi va participar Carlos Garrido Torres, escriptor i periodista, qui deleitar al públic amb un gran discurs, optimista, ençalsant els valors naturals i patrimonials, que encara conserva Calvià a dia d'avui. Segons Garrido, aquesta és la línea cap a on s'ha d'avançar per atreure als turistes que volen visitar Mallorca i més concretament Calvià.

L'acte de presentació comptà amb la venda de llibres, a un preu de 16 euros, els quals es poden conseguir a la Papereria es Kiosco (C/ Sor Rosenda, 3. Calvià) i a Palma a les llibreries Embat (Pge. Papa Joan XXIII, 5 E. C.C. Los Geranios) i Sagitari (Avinguda Joan Miró, 62).