8 de jul. 2009

ARCA HA CELEBRAT LA SEVA ANUAL FESTA D’ESTIU 2009


Com cada any, l’Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha celebrat la seva festa d’estiu per a reunir als seus socis, col·laboradors i amants del patrimoni històric, artístic i cultural.
Com de costum, s’ha lliurat un guardó de Soci d’Honor.
El Soci d’Honor d’aquesta edició ha estat:
-Vicenç Sastre Arrom, dibuixant, qui ha estat presentat per l’escriptor i periodista Carlos Garrido, gran amic del protagonista de la nit.
Paral·lelament, en el marc de la festa ha tengut lloc el “Brindis pel Patrimoni”, una iniciativa que ve desenvolupant-se des de fa tres anys conjuntament amb la Fundació Amics del Patrimoni i l’associació ARCA Llegat Jueu.
Aquest any s’ha repartit entre els assistents el Manifest del Fòrum Civil de Patrimoni, acompanyant d’un dibuix de Vicenç Sastre. Han participat les 39 entitats del Fòrum, que tenen a veure amb el patrimoni de Mallorca. El Manifest ha estat llegit per l’escriptor Pere Morey Servera, portaveu del Fòrum Civil de Patrimoni.
A l’acte han assistit per part del Govern Balear, la Hble. Sra. Bàbara Galmés, consellera d’Educació i Cultura, el Hble. Sr. Jaume Carbonero, conseller d’Obres Públiques i Habitage i la Hble. Sra. Mercè Amer, consellera d’Agricultura i Pesca. Per part del Consell de Mallorca han assistit la Hble. Sra. Joana Lluïsa Mascaró, consellera de Cultura i Patrimoni. I per part de l’Ajuntament de Palma han assistit el Sr. Francisco Donate, regidor d’Infraestructures.
També han asssistit Biel Cerdà, director insular de patrimoni històric, Pere Fullana, director insular de relacions institucionals, Maties Garcies, director insular de cultura i Biel Barceló, secretari general del PSM
La festa ha anat acompanyada de l’actuació del grup cubà Tumbaito.com
Lloc: Can Weyler, Seu d’ARCA (Carrer de la Pau, 5, de Palma).
Data: Dijous, 9 de juliol.


Àlbum de fotos (pitjau damunt la imatge)
Festa 2009