11 de jul. 2008

EL COL·LECTIU EN DEFENSA DE LLUC FELICITA A LA CONSELLERA DUBÓN PER LA DESCLASSIFICACIÓ D'ES GUIX


Membres del col·lectiu, format per l'Associació d'Antics Blavets, ARCA i GOB s'han reunit amb la Consellera d'Ordenació del Territori per manifestar-li la seva satisfacció per la desclassificació d'es Guix.

Després de prop de 9 mesos des de la constitució del Col·lectiu en Defensa d'es Guix, avui, membres d'aquest col·lectiu s'han reunit amb la Consellera d'Urbanisme i Ordenació del Territori, Mª Lluïsa Dubón per felicitar-la a ella, i al seu departament, per la iniciativa de desclassificació d'es Guix.

Cal recordar, que aquesta desclassificació es contempla dins de la modificació del Pla Territorial de Mallorca, del que es té prevista la seva aprovació inicial demà divendres al Ple del Consell de Mallorca. Precisament en aquest sentit, el Col·lectiu ha manifestat la seva intenció de seguir amb les actuacions reivindicatives, ara ja, per donar suport a la desclassificació i amb l'objectiu de veurer-ho aprovat definitivament dins d'aquesta legislatura.

El Col·lectiu ha recordat a la Consellera, que la demanda d'Es Guix anava associada també a la desclassificació de Son Massip i que aquest seria l'objectiu desitjable que asseguraria la protecció total i definitiva de l'entorn de Lluc davant dels interessos d'urbanitzar aquest emblemàtic espai de la Serra de Tramuntana.

Per altra banda, el Col·lectiu ha mostrat també la seva decepció davant la postura del batle de l'Ajuntament d'Escorca, que ha manifestat que posarà un contenciós contra aquesta decissió i que a més, interposarà una querella criminal davant els consellers que demà votin a favor de la desclassificació. Per part del col·lectiu, consideren lamentable l'actitud del batlle d'Escorca qui entenen que hauria de ser el primer en liderar la protecció d'aquest entorn.

1 comentari:

jac ha dit...

El mèrit és de tots els consellers que hi han votat a favor, i no sols de la consellera Dubon. Gràcies-