27 de març 2023

ARCA RESPON AL CONSELLER RESPONSABLE D'ENERGIA SR. YLLANES


Davant la seva crítica d'avui cap a la nostra entitat, totalment injustificada i  desaforada i que probablement surt del nerviosisme d'haver estat objecte de discussió, gràcies a altres entitats socials i a ARCA, la política d'instal·lacions de plaques solars indiscriminades afectant paisatge i territori (Santa Maria, Son Bonet, Selva i Inca, entre d'altres); ARCA recorda que fa una setmana el seu director general d'Energia va participar en el debat sobre energia renovable organitzat per ARCA i la seva presència, la de sr. Yllanes, hagués estat molt ben acollida. Parlàrem junt a d'altres entitats cíviques de necessitat de més participació, més diàleg i més planificació consensuada. 

 

La tasca d'ARCA no depèn, ni ara ni mai, dels polítics ni de si els sembla a uns o altres seriosa o no. Ens devem a les persones associades i a la ciutadania.

 

DEMÀ DIMARTS, CELEBRAM EL NOSTRE SOPAR PER L'ESTIMA DEL. PATRIMONI

Volem recordar que demà celebram el nostre sopar anual, que estan cobertes totes les places i que unes 90 persones gaudirem especialment de compartir la nostra estima pel Patrimoni i poder entregar els tres PREMIS  ARCA PROTECCIÓ DEL PATRIMONI a les tres candidatures premiades que tant s'ho mereixen 

Serà al Restaurant Portixol a partir de les 21h.