16 de maig 2013

ARCA denúncia la instal·lació d'un aire acondicionat a la casa del pintor Guillem Mesquida


ARCA com a entitat que vetlla per la protecció i conservació del patrimoni històric veu amb preocupació intervencions gens respectuoses amb el nostre llegat cultural, com la que a continuació volem denunciar.

A un immoble situat al carrer Àngels, 6 de Palma cantonada amb el carrer Ecce Homo, es troba la casa on va morir el pintor Guillem Mesquida (1675-1747) i així ens ho recorda una làpida commemorativa que la ciutat dedicà a aquest celebre artista.

ARCA ha denunciat la instal·lació d’un aparell d’aire acondicionat a la façana del carrer Àngels, 6, molt aprop de la làpida en honor a Guillem Mesquida. Aquesta intervenció s’ha fet sense cap criteri estètic i atenta greument contra la imatge del patrimoni cultural d’aquesta zona del centre històric de Ciutat.

ARCA ha demanat al Consell de Mallorca i a l'Ajuntament de Palma que actuin  urgentment i facin retirar aquest aparell d’aire acondicionat de la façana del carrer Àngels, 6 de Palma.

1 comentari:

JoanFerrer ha dit...

També és molt significativa la intervenció que ha fet un restaurant d'hamburgueses (on hi havia abans Bocatta) a la cantonada d'Unió amb Plaça del Mercat.

Els rètols són de color fucsia estrident i trenquen absolutament l'harmonia del carrer. Ho podríeu mirar?