21 d’oct. 2011

Taula i plafó informatiu d’ARCA a la jornada de la ONCE

Salvem Santa Catalina serà el tema protagonista de la nostra activitat

Dem``a, dissabte dia 22 durant tot el dia a la plaça d’Espanya de Palma, ARCA tendrà una taula i un panell informatiu sobre la seva campanya “Salvem Santa Catalina”.

L'ONCE cada any convida la nostra entitat a participar a la seva jornada de projecció exterior.

Iniciativa d’ARCA per persones invidents
Exposició de rajoles hidràuliques i rajoles esmaltades per a que les persones afectades visualment, puguin tocar patrimoni
Amb el títol “Les rajoles hidràuliques i rajoles esmaltades. Un patrimoni oblidat”.
Farem una mini exposició de rajoles del tipus empleat a les cases tradicionals de Santa Catalina tant al trespol com a les escales i fragments de paret. 
És important posar en valor aquestes rajoles que són de gran qualitat i bellesa i encara romanen a moltíssimes vivendes del barri.
Les persones invidents que s’acostin podran tocar les superfícies i rebre les informacions per part de les persones voluntàries d’ARCA.

Iniciativa d’ARCA per persones amb altres discapacitats i públic en general
Panell “No volem més destrucció” 
És un panell amb dues parts diferenciades.
La primera part mostra fotografies de la destrucció de l’edifici de valors patrimonials de Santa Catalina (Avinguda Argentina 31) duita a terme amb el beneplàcit de l’Ajuntament de Palma el passat més d’agost.
La segona part mostra una selecció de 28 fotografies de detalls i edificis de Santa Catalina que demostren els seus valors patrimonials.
Al final del cartell s’expressa l’objectiu de la campanya “Salvem Santa Catalina”: Reclamem la protecció integral d’una barriada històrica.