9 de set. 2011

Denegat el concert de música house a la Torre d'en Pau

Després de la petició realitzada per l'Associació de Veïns d'es Coll d'en Rabassa i ARCA el passat 6 de setembre, l'Ajuntament de Palma ha decidit suspendre el concert de música house que hi havia programat per dia 18 de setembre a la Torre d'en Pau. A continuació podeu llegir el comunicat posterior emès per l'Ajuntament de Palma i un poc més abaix l'emès per ARCA i l'Associació Veïnal d'es Coll d'en Rabassa després de la denúncia presentada dia 6 de setembre.

L'Ajuntament de Palma ha contestat el següent:
L’Ajuntament de Palma va denegar el 6 de setembre la llicència per realitzar un concert musical amb ànim de lucre a Torre d’en Pau

El decret es basa en l’aplicació de la llei i ha estat comunicat a Policia Local, i les regidories de Salut i Medi Ambient i Infraestructures

Palma, 8 de setembre de 2011.- El passat 6 de setembre, l’Ajuntament de Palma va decretar la denegació de la llicència per realitzar un concert musical a la fortificación de la Torre d’en Pau el pròxim 18 de setembre. El decret municipal indica que el concert no és autoritzable per quant es tracta d’una activitat catalogada no permanent d’iniciativa privada prevista a l’article 15 de la llei 16/2006 de 17 d’octubre de Règim Jurídic de les llicències integrades d’activitats de les Illes Balears.

A més, l’article 17.4 de l’esmentada llei indica que “queden prohibides les activitats catalogades no permanents d’iniciativa privada que pretenguin ubicar-se en sol rústic, urbanitzable o en terrenys pertanyents al domini públic”.

D’aquesta manera, aquest concert no compta amb cap autorització municipal. La denegació de llicència és prèvia a les crítiques dels veïns de la zona i d’ARCA.

Aquest decret ja ha estat notificat a Policia Local, i a les regidories de Salut i Medi Ambient i Infraestructures de l’Ajuntament de Palma.