10 d’ag. 2017

ARCA denúncia que malgrat l'anunciada prohibició, continuen circulant camions de gran volum a l'entorn de Sant Jeroni

Camió circulant davant Sant Jeroni,
ahir a les 18:15h
Impunitat i malmenament del patrimoni. És la tercera vegada en dues setmanes que ho denunciam

ARCA com a entitat que vetlla per la conservació i preservació del patrimoni cultural de Mallorca va presentar una denúncia a la regidoria de Mobilitat i a l'IMOV la setmana passada, degut a que veiem amb preocupació el trànsit rodat de camions de gran volum que estaven circulant (entrada i sortida) pel carrer de la Porta de la Mar, al barri de la Calatrava, on es troba el convent de Sant Jeroni, declarat com a Bé d'Interès Cultural (BIC).

L'Ajuntament de Palma prohibí la setmana passada el trànsit de camions de gran volum

L'Ajuntament de Palma va decretà finalment que no podien circular camions de gran volum degut als desperfectes que ocasionaren a la façana del convent de Sant Jeroni i que ARCA denuncià el passat 31 de juliol.

Ahir horabaixa un camió formigonera tornà a circular tot i la prohibició

Ahir dimecres 9 d'agost devers les 18:15h, varem poder ser testimoni una altra vegada, de la picaresca dels promotors d'aquesta obra al barri de la Calatrava. Un camió formigonera que supera el pes i llargària per poder circular per aquesta zona, va incomplir les prohibicions i tornà a entra i sortir pel carrer de la Porta de la Mar.

ARCA demana més contudència a Cort contra els infractors i més controls púbics

ARCA ha informat de bell nou als departaments de Mobilitat i IMOV d'aquesta irregularitat i demana que l'Ajuntament de Palma sigui més contundent contra els promotors d'aquesta obra, els quals ja han fet malbé el Patrimoni Cultural d'aquesta zona i encara segueixen fent el que volen, degut a la manca de controls públics.