15 de des. 2016

Una altra mirada als molins de Mallorca. Ruta per Montuïri.

Una altra mirada als molins de Mallorca és una idea que neix a partir de la Ruta dels molins de l’Euroregió, amb la finalitat de divulgar aquesta Ruta, mitjançant activitats guiades i explicades per donar a conèixer els valors d’aquests enginys tradicionals, però, també, del seu entorn més proper.
 
Els sis molins de vent fariners que formen part de la Ruta es poden visitar gràcies a la col·laboració entre la propietat i el Consell de Mallorca.
 
Aquestes rutes organitzades per la Direcció Insular de Patrimoni Històric del Consell de Mallorca, i coordinades per ARCA, ens mostren la riquesa patrimonial i el bon estat de conservació d’aquests molins que formen part del nostre paisatge, al temps que ens permeten relacionar-los amb la cultura, la història, la identitat del poble i el sector primari.
 
Molí d'es Fraret (Montuïri).
Aquesta activitat va destinada a tot tipus de persones, no són rutes per a «entesos» i experts, sinó que són excursions plaents per als amants del patrimoni cultural, paisatgístic, històric i industrial.
 
 
Dissabte 17 de desembre a les 8.30h. Visita al molí de Can Nofre, situat al molinar de Montuïri, on trobarem altres exemples d’aquestes construccions. Recorregut per la localitat destacant els edificis històrics més emblemàtics. Visita al molí d’es Fraret i al museu arqueològic de Son Fornés. AUTOCAR PLACES ESGOTADES.
Molí de Can Nofre (Montuïri).
 
Sortida amb autocar des del camí de Jesús, cantonada via Alemanya (Palma).
 
IMPORTANT: Hi ha places disponibles per a aquelles persones que vulguin anar amb vehicle privat.
 
Hora i lloc de trobada: A les 9'00h al molí d'es Fraret (museu arqueològic de Son Fornés, Montuïri).
 
Visites gratuïtes.
 

Inscripció prèvia, places limitades.