17 de gen. 2014

Valoració d'ARCA a l’anunci del batle Isern de no donar suport a l’ampliació pretesa del Port del Molinar

És el triomf del sentit comú i de la voluntat i acció ciutadana. 

És una passa fonamental perquè no creim que l’administració competent pugui donar ara el sus a un projecte mastodòntic en contra de la voluntat del 100% del consistori de Palma. És molt important aquesta acció unitària de l’Ajuntament, ja que tranquil·litza molt a la població. 

Par ARCA els ports petits tenen dret a existir i el port del Molinar ha de ser un port petit on les barques que hi ha a l’actualitat,  tenguin cabuda. Aquesta és la dimensió del Molinar. Una petita remodelació és possible, però petita. No sempre créixer garanteix el futur, de vegades s’ha de saber quin és el tamany ideal. I el Molinar agrada i és visitat precisament per les seves dimensions i el seu caràcter. 

Hem de felicitar, a més,  l’anunci del batle just dins aquesta setmana de festes. 

ARCA ha fet feina dins la campanya “Al Molinar, Port Petit” junt a d’altres entitats com el GOB, la Plataforma Salvem El Molinar i FAAVV

Ara demanam al Club Marítim el Molinar que retiri el projecte. Fins llavors continuarem amb la nostra tasca informativa com integrants de la Campanya “Al Molinar Port Petit” i de recollida de signatures. 

Qui estima la ciutat i el patrimoni paisatgístic hem patit tots aquests mesos. Ara respiram una mica.