29 de des. 2011

ARCA demana que es retirin uns pannells desproporcionats a la casa natal de la beata Santa Catalina Thomàs (Valldemossa)

ARCA vol expressar la seva disconformitat sobre el tamany i color dels pannells informatius que s’han col•locat a la casa natal de la beata Santa Catalina Thomàs a Valldemossa.

La nostra entitat creu que és desencertada la col•locació a ambdós costats de l’interior de la capella de quatre pannells informatius en diferents idiomes. El color dels pannells llueix molt en un espai transparent i blanquinós com és aquesta capella. Però també cal assenyalar, que el tamany dels pannells ocupen els dos murs laterals d’aquest espai dedicat a la Beata.

La beata Santa Catalina Thomàs és un símbol de Valldemossa, lloc on va néixer, però també de tota Mallorca. Creim que és important conéixer aspectes de la seva vida i obra a la seva casa natal, però aquesta informació es pot focalitzar d’una altra forma, sense que sigui tant impactant des del punt de vista visual i col•locant-se en un altre indret de la capella.

Demanam als responsables d’aquesta capella, que són el Bisbat de Mallorca i el rector de la parròquia de Sant Bartomeu de Valldemossa, que situin aquests pannells informatius en un altre indret, per tal de no fer malbé la imatge d’un indret tant sigunlar, que ret homenatge a un dels personatges més admirats i honorats de Mallorca.