20 de set. 2022

ARCA demana explicacions a Urbanisme sobre s'Escorxador.

ARCA HA DEMANAT, DURANT EL CONSELL DE GERÈNCIA D'URBANISME, QUE S'ACTUÏ RESPECTE A L'INFAME ARRENJADA DE LA COLUMNA DE S'ESCORXADOR

Recordaran que després de la destrucció d'una de les columnes de ferro del porxo de s'Escorxador, element arquitectònic protegit amb una protecció molt elevada, s'ha alterat d'una manera inacceptable la columna, posant-li afegits que desfiguren totalment el conjunt.


ARCA ja havia avisat a urbanisme, una vegada succeït l'accident que la reparació havia de tenir un control patrimonial.
Sembla que no hi ha hagut control i que, pel que ha afirmat la regidoria responent a la pregunta d'ARCA a la reunió d'avui, ara s'enviarà un zelador perquè informi del fet.

La representant d'ARCA al Consell de Gerència d'Urbanisme a l'Ajuntament de Palma ha demanat que aquesta denúncia no passi a la coa dels expedients de disciplina, perquè duen un retard molt gros i els elements de valor patrimonial han de passar davant, ja que així es va acordar fa anys per unanimitat al Ple de Cort, a proposta de la nostra entitat de defensa del Patrimoni.

SI HI HAGUÉS HAGUT UN CONTROL, COM ES VA DEMANAR DES D'ARCA, NO TENDRIEM AQUEST RESULTAT TAN NEFAST

Des d'ARCA hem de lamentar el fet que no s'hagi fet un control de les obres per part de l'administració, que estava avisada. Ara la restitució de la dignitat per a aquest element singular, hauria de ser ràpida i correcta.