16 de juny 2015

Campanya a favor del Patrimoni Industrial de Mallorca

ARCA organitza una xerrada sobre Patrimoni Industrial aquest dijous. El conferenciant és Antoni Vilanova, arquitecte expert en Patrimoni Industrial a Catalunya.

ARCA organitza un campanya dedicada al Patrimoni Industrial a Mallorca, on comptarem amb la presència d'Antoni Vilanova, arquitecte especialitzat en patrimoni industrial, membre d'AMCTAIC (Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya) i president d'AADIPA (Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic). 

Dijous 18 de juny a les 20'00h conferència titulada: “El patrimoni industrial de Mallorca: Can Bibiloni i altres exemples”, a càrrec d'Antoni Vilanova, arquitecte especialista en Patrimoni Industrial. 

Lloc: Seu del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials Superiors de Balears (COEIB). 
Entrada pel carrer de Carles I, 2 (Palma).  

Activitat gratuïta.                                                                                                          

Els intents infructuosos des d’ARCA per salvar Can Bibiloni, han facilitat el contacte i la col.laboració amb qui a altres Comunitats han viscut i viuen situacions similars.

La intenció és mirar cap endavant i valorar el Patrimoni Industrial i els criteris d’intervenció sobre el mateix.

Divendres i dissabte, també aprofitarem per visitar alguns dels edificis d’antigues fàbriques que resten a Mallorca; a Palma, Sóller i Felanitx. Seràn unes visites restringides a persones expertes i en nombre limitat.


Les activitats tendran la doble vessant cultural i reivindicativa i estàn organitzades per ARCA amb la col.laboració del Col.legi de Enginyers Industrials de Balears.