12 de nov. 2010

ARCA AMB LA SERRA DE TRAMUNTANA

ARCA s’ha adherit a la proposta perquè la UNESCO declari la serra de Tramuntana patrimoni mundial, i aprofità l’avinentesa per dur a terme un homenatge a Robert Graves en el 25è aniversari de la seva mort.

El passat diumenge, dia 14 de novembre, l’entitat ARCA coordinà, amb el suport del Departament de Territori del Consell de Mallorca, un acte de declaració pública en què es dóna suport a la candidatura de la serra de Tramuntana perquè la UNESCO la declari patrimoni mundial en la categoria de paisatge cultural.

En aquest dia, ARCA va homenatjar un dels personatges més universals que han viscut a la serra de Tramuntana i que han promocionat aquest indret: el poeta anglès Robert Graves (1895-1985). A final d’any, es complirà el 25è aniversari de la seva mort. Per aquest motiu, la nostra entitat li va retre homenatge al peu de la seva tomba, com ja vàrem fer el dia 1 de novembre de 2008.

L'acte comptà amb la presència del Sr. Pere Ollers Vives, president d'ARCA, la Sra. Isabel Oliver Sagreras, consellera d'Economia i Turisme del Consell de Mallorca, la Sra. Margalida Ripoll, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Deià i el Sr. William Graves, fill de l'autor i persona que ens obrí les portes de la Casa de Robert Graves, on es firmà l'adhessió a la mateixa taula del poeta anglès.