3 de maig 2021

ARCA DENÚNCIA L’APARICIÓ EN ES CARNATGE DE CERCLES DE PEDRES QUE ALTEREN L’ESTAT NATURAL DEL LLOC.

DEMANA A CORT LA RETIRADA IMMEDIATA

ARCA ha presentat un escrit a l’Ajuntament de Palma al qual li demana que es millori l’estat de conservació, control i vigilància des Carnatge ja que de manera repetida hi ha persones que actúen sobre el fràgil ecosistema de la zona ja sigui amb actes vandàlics com per exemple pintades i també amuntegant pedres o com en aquest cas, colocant-les al seu gust com si de les peces d’un joc de construcció es tractàs.

 


Aquestes pedres que qualcú ha decidit manejar a la seva voluntat, o bé han estat extretes d’alguna construcció amb valor etnològic de la zona (Paret medianera, cases des carnatge), o retirades de la seva ubicació natural.

Tractant-se d’un ANEI, fets com aquest no s’haurien de donar perquè hauria d’haver vigilància per evitar-ho.

No obstant, una vegada que s’ha fet aquesta alteració de l’estat original de l’ANEI, és responsabilitat de l’administracó municipal actuar de manera immediata per retirar-los i restituir l’estat original.

Per aquest motiu hem dirigit un escrit a l’Ajuntament de Palma per a que de manera urgent restitueixi a l’estat original aquesta zona des Carnatge.

Confiam en la ràpida actuació de l’Ajuntament perquè la immediatesa en la retirada de les malifetes és molt important ja que s’evita que altres pesones copïin les actituds incíviques.