5 de set. 2019

La pintora i escultora Catalina Sureda diu "No a les Pintades Vandàliques".

ARCA vol que cada departament municipal es comprometi en la lluita contra les pintades vandàliques

Catalina Suereda, artista i defensora del Patrimoni, es fotografia amb el nostre logo davant pintades vandàliques fetes a les parets de marès del Pont de la Riera que hi ha junt al Canòdrom.

Catalina ens diu: "Quan veig les pintades vandàliques sento rabia de que hi hagi gent que pugui embrutar d'aquesta manera i no respecti parets, portes, barreres..., tant privades com a públiques. Considero que s'han de possar multes i més vigilància. La campanya d' ARCA em sembla genial i molt bona feina. Em sembla realment un atemptat pintar sobre les pedres antigues, que qualcú va utilitzar per construir marges, casals, murades. És pintar i desgraciar una obra d'art. Tampoc no puc soportar que pintin damunt parets noves, no hi ha respecte».

ARCA demana reunions de feina amb diverses regidories de l'Ajuntament de Palma

Cada regidoria ha de plantejar-se qué pot fer des del seu departament contra les pintades.

ARCA creu que el prolema de les pintades vandàliques a Palma és tan gros i abarca tants d'aspectes que tots els responsables polítics han d'assumir la seva parcel·la de responsabilitat.

Per tal de fer-los sentir la importància del fet i cercar camins per solucionar-lo, ARCA ha demanat reunions per un primer contacte amb les persones responsables de les regidories d'Infraestructures, Cultura i Seguretat. En successives setmanes anirem ampliant les peticions a altres departaments.