27 d’abr. 2022

ARCA exigeix la modificació de la ubicació de les casetes a la possessió Son Flor.

ARCA exigeix que es modifiqui la ubicació de les casetes d’eines pels horts urbans de Son Flor que s’han hagut de demolir

 

 ARCA considera que les casetes d'eines de Son Flor agredeixen el paisatge i obstrueixen la contemplació del patrimoni de les cases de possessió.
Ara que infraestructures ha ordenat que es demoleixin per mala execució, exigim que es modifiqui la ubicació. És el moment i no hi hauria cap motiu raonable per no fer-ho.

A la fotografia que adjuntam de les casetes construïdes i feta el mes de febrer passat, s’aprecia perfectament el mur paisatgístic que creen. No és qüestió de que siguin més polides, és qüestió de que es possin a un lloc que no perturbi el patrimoni paisatgístic de les cases de Son Flor.

ARCA fa uns mesos que va traslladar a la regidora d'Infraestructure, Angélica Pastor el nostre desacord amb la ubicació triada, ja que formaven un mur davant unes cases importats per a la ciutat.

És molt greu, a més, que les cases de Son Flor estiguin en un estat de degradació intolerable, i més essent propietat pública.


I també és molt greu
que no hi hagi la sensibilitat necessària per part de l'Ajuntament de Palma com per a donar-se que construir un mur de casetes d'eines a la línia visual de les cases de possessió, és un despropòsit.

La regidora no va voler modificar la seva postura fa uns mesos, quan les obres sols havien començat i li vàrem demanar.

Ara tornam a fer la mateixa petició: que es modifiqui la ubicació i que s'aprofitin els murs que limiten amb la zona esportiva o el tancament lateral, per a ubicar les casetes amb el mínim impacte visual.

No es tracta de fer-les més "estètiques", es tracta també d'ubicar-les al lloc amb menys impacte negatiu. Ara estàn situades al pitjor lloc possible: molt aprop de les cases de possessió i conformant un mur visual inacceptable.