21 d’abr. 2017

ARCA lamenta les primeres senyalitzacions per ubicar contenidors al Centre Històric de Palma.

Lamentable imatge al carrer de Monti-sion.
Provoquen un impacte negatiu pel paisatge urbà.

ARCA adverteix a EMAYA que la senyalització per a ubicar els contenidors de fems mòbils del Centre Històric no ha de provocar un impacte visual negatiu. I sembla, per desgràcia,  que ho estan fent.

És un absolut contrasentit fer una gran inversió per millorar l'estètica del Centre Històric retirant el contenidors de fems durant gran part del dia, i després omplir encara més de línees grogues antiestètiques la nostra ciutat.
Les primeres línees que hem vist just davant l'església de Monti-sion ens semblen un despropòsit.

ARCA ha participat oferint idees i opinions sobre la recollida selectiva al Centre Històric i estam d'acord amb la solució adoptada. Ja amb els anteriors responsables les reunions també foren nombroses.

Fa poc varem mantenir una reunió amb els responsables de mobilitat de l'Ajuntament de Palma per mostrar el mal estètic que les seves senyalitzacions tan pintant en terra com de senyalització vertical produeixen al Centre Històric. No ha produït cap resultat positiu i ara, aquesta nova agressió a l'estètica ens preocupa.

Voldriem una solució que aporti en positiu i no en negatiu.

ARCA demana que aquestes noves senyalitzacions d'EMAYA es pensin molt bé i que s'opti per qualque solució que aporti en positiu a l'entorn i no en negatiu.