3 de set. 2013

ARCA formarà part del Consell assessor de la Fundació Turisme Palma 365

Àngels Fermoselle, Pedro Homar i Pere Ollers
Al transcurs d’una reunió celebrada ahir, Pedro Homar, gerent de la Fundació, va convidar a la nostra entitat a formar part del consell assessor.
ARCA agraeix i accepta la invitació
Durant els darrers mesos ARCA ha mantingut reunions periòdiques amb el gerent amb la intenció de fer-li arribar les preocupacions de l'entitat pel patrimoni històric, cultural i paisatgístic de la ciutat.
Un dels principals temes tractats en successives reunions ha estat la negativa imatge de la ciutat degut, entre d’altres motius, a l’increment de tanques publicitàries al Centre Històric, la invasió desproporcionada de terrasses, rètols cridaners de comerços, la senyalització vial i els abocadors de fems.
A més hem fet arribar propostes per millorar l'oferta de museus i casals històrics per visitar.
Els valors patrimonials són actius fonamentals per a un turisme de qualitat. Però s’han de posar en valor, protegir i vetllar com allò que ens fa una ciutat única.
ARCA participarà amb l’esperit crític i constructiu que sempre ens ha caracteritzat.
Les persones que participaran habitualment a les reunions seran Àngels Fermoselle, portaveu i membre de la junta directiva d'ARCA i Mercè Truyols, que va ser presidenta de la entitat proteccionista del patrimoni.