11 de set. 2013

ARCA demana al regidor Vallejo sensibilitat patrimonial en la senyalització viària del centre històric

Àngels Fermoselle, Gabriel Vallejo, Concha Gallego i Miquel Femenia
Tant en la senyalització vertical com en la horitzontal.
A una cordial reunió celebrada ahir, plantejarem una sèrie de qüestions que afecten negativament la imatge del centre històric i s’haurien de corregir. Participàrem representants d’ARCA, Concha Gallego i Àngels Fermoselle, i el regidor Gabriel Vallejo i el cap de departament Miquel Femenia.
Senyalització vertical, horitzontal i ubicació de càrregues i descàrregues
ARCA ha demanat evitar la proliferació i seleccionar acuradament la col·locació de senyals verticals i el ratllat groc del trèspol. La fotografia que acompanya aquest comunicat il·lustra bé aquesta petició. Un dels edificis modernistes més importants de Palma, perjudicat per tres senyals.
El regidor també es va comprometre a modificar la ubicació del càrrega i descàrrega d’aprop del Gran Hotel per permetre contemplar i fotografiar l’edifici. També va rebre les crítiques de la senyalització i la ubicació davant de l’església Santa Eulàlia.
El regidor i Miquel Femenia varen rebre positivament la proposta de modificar l’estètica del senyal de gual al centre històric
Proposam que es cerqui un nou disseny per a les plaques de guals (vado permanent), que siguin més petites i menys cridaneres.
ARCA ha demanat també, una vegada més,  que es prohibeixi aparcar al Mirador de la Seu i a la placeta del Museu Diocesà

Els cotxes de residents podrien estacionar els vespres, de 21h a 9h. És inacceptable que avui en dia s’hagi de contemplar l’espai ple de cotxes durant el dia. La voluntat dels responsables era coincident amb la d'ARCA, per tant és qüestió de posar fil a l’agulla amb urgència.