8 d’ag. 2011

“Un Passeig per Santa Catalina. Una activitat cultural i reivindicativa”

Demà dimarts 9 a les 19,30h, recorregut cultural per Santa Catalina (places limitades a unes 20 persones).

Just a la sortida, acte reivindicatiu davant l’edifici de l’avinguda Argentina 31.

Dins la campanya d’ARCA per aconseguir la conservació de les característiques urbanístiques i la personalitat i el caràcter de Santa Catalina, demà dimarts a les 19,30h hem organitzat un recorregut cultural per la barriada.
El passeig estarà dirigit pel membre de la Junta d’ARCA Gabriel Barceló, estudiós i bon transmissor de la seva sensibilitat pel Patrimoni de l’illa.

El punt de trobada serà a la cantonada del carrer Aníbal amb l'avinguda Argentina i el passeig arribarà des del carrer de Sant Magí fins a la part alta de Santa Catalina que limita amb el carrer de Joan Crespí.

Abans del passeig: Acte simbòlic de rebuig per la destrucció de l’edifici de 1916. Desplegarem una pancarta.
Abans d’iniciar el recorregut guiat desplegarem una pancarta davant l’edifici de l’avinguda Argentina cantonada amb Aníbal, de 1916, per a deixar una vegada més, testimoni de l’aberració que suposa la destrucció del Patrimoni històric en ple Segle XXI.

Aclariment. Volem deixar clar que és un acte limitat en el nombre de persones a unes 20, perquè puguin gaudir de les explicacions. Per tant tot i ser un acte reivindicatiu, no és una manifestació.
Tenim intenció de repetir aquestes sortides culturals al llarg dels propers mesos.

El recorregut és gratuït. Tan sols qui vulgui, podrà aportar un donatiu voluntari per a contribuir amb la campanya d’ARCA “SALVEM SANTA CATALINA”.