QUI SOM?

Qui som?

El nostre objectiu és protegir el Patrimoni de Mallorca per poder gaudir-lo nosaltres mateixos, les persones que ens visiten i les futures generacions.
Per aconseguir-ho, ARCA s'ha fixat la missió d’obrir els ulls a la ciutadania i als responsables polítics sobre els grans valors paisatgístics, econòmics, històrics i culturals que contenen  tots els elements patrimonials, des d'aquells més humils als més monumentals. 
ARCA treballa en dues vessants ben diferenciades: d’una banda la reivindicació, i d’altra la difusió dels valors històrico-culturals. A més, som membres dels òrgans de participació ciutadana creats per l’Administració: la Comissió de Centre Històric de l'Ajuntament de Palma  i  la Ponència tècnica de Patrimoni del Consell de Mallorca.
Què no és ARCA?ARCA no està vinculada a cap partit polític. Sempre hem defensat i defensarem la nostra independència perquè és allò que ens dóna força i credibilitat.
ARCA no pot evitar totes les malifetes contra el Patrimoni perquè no tenim prou mans ni cap poder. Ja ens agradaria!  Feim tot allò que podem i, fins i tot, una mica més.
ARCA no té guanys econòmics amb les seves accions; al contrari, les persones que treballen activament en la defensa dels interessos patrimonials generals, de vegades,  tenen més despeses de les que voldrien tenir.