30 d’abr. 2008

Col•lectiu en Defensa de Lluc

Nota Informativa
30 d'abril de 2008

El Col·lectiu en Defensa de Lluc continua les accions per aconseguir la protecció definitiva de l'entorn de Lluc.
Per demà, dia 1 de maig, es muntarà una paradeta d'informació i recollida de firmes a Lluc, de 10.00h a 13.00h.
El Col·lectiu en Defensa de Lluc, continua les activitats per reclamar la protecció definitiva dels projectes d'urbanització que amenacen l'entorn de Lluc, més concretament els projectes d'Es Guix i Son Massip.

RECOLLIDA DE FIRMES

Demà dia 1er de maig, de les 10.00h del matí a les 13.00h del migdia, el col·lectiu muntarà una paradeta amb informació sobre els projectes i per a la recollida de firmes en contra de la urbanització d'aquest emblemàtic enclau de la Serra de Tramuntana.
Aquesta recollida de firmes, es farpa extensiva a tots els municipis de Mallorca a partir de dia 1er de maig a través dels representants municipals del col·lectiu d'Antics Blavets.
Per altra banda, continua la campanya electrònica de recollida de signatures a través de la plana web del GOB: http://www.gobmallorca.com/

ALTRES ACCIONS: ARTISTES PER A LA DEFENSA DE LLUC

El Col·lectiu en Defensa de Lluc, ha mobilitzat diversos artistes d'arreu de Mallorca, per a que facin un dibuix que, al seu entendre, representi la lluita per a la preservació dels valors naturals i paisatgístics de l'entorn de Lluc, amb la idea de fer camisetes amb aquestes impressions.
Alguns artistes ja ho han fet, i els seus dibuixos seran exposats demà també a Lluc.


ARCA forma part d'aquest col.ectiu. A la nostra seu també es poden trobar fulles per a recollir signaturas contra aquest projecte.