9 de nov. 2018

Carrer de la Pau maltractat estèticament per part de l'Ajuntament.

ARCA veu inconcebible una nova pintada de ratlles grogues de prohibició d'aparcament al paviment que s'ha dut a terme al centre històric, concretament al carrer de la Pau.

Aquesta no és la primera vegada que ARCA planteja als responsables de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma la seva disconformitat a l'hora de dur a terme senyalitzacions horitzontals en forma de pintades al paviment del Centre Històric de Ciutat per a prohibir l'estacionament de vehicles.
Cal recordar que al seu moment, ja denunciarem pintades d'aquestes característiques al carrer de l'Almudaina, Caputxines i Monti-sion. Ara, aquesta vegada ens trobem el cas del carrer de la Pau, on s'han pintat dues retxes de color groc al paviment central del carrer.

No podem entendre quin responsable municipal emet aquest tipus d'ordres, les qual no tenen cap sentit lògic i molt manco estètic.
Volem una solució de futur on primi la protecció de la imatge històrica i l'estètica
Demanem als reponsables municipals corregir aquesta desafortunada intervenció i amb el desig que s'estudïi i es disenyi un pla de senyalització acorde amb el Centre Històric de Ciutat, on ha de primar la seva imatge històrica i cultural.