15 de nov. 2018

ARCA i ASHPAMA tornen a signar un conveni de col·laboració per al projecte "Música, turisme i patrimoni".

Javier Vich (ASHPAMA) i Pere Ollers
(ARCA) signant el conveni.
L'Associació Hotelera de Palma de Mallorca i ARCA tornen a signar un conveni de col·laboració per al projecte Música, turisme i patrimoni

L'Associació Hotelera de Palma de Mallorca (ASHPAMA) i ARCA han tornat a signar un conveni de col·laboració per tal realizar la II edició del projecte “Música, turisme i patrimoni”, el qual consistirà en la realització de dos itineraris històrics i culturals pel centre històric de Palma acompanyats de dos concerts de música, que es duran a terme en el marc de tres edificis històrics convertits en magnífics hotels urbans, com són el cas de l'Hotel Posada Terra Santa i Sant Francesc Hotel Singular.
El Sr. Javier Vich com a president de l'Associació Hotelera de Palma de Mallorca i el Sr. Pere Ollers com a president d'ARCA han signat aquest acord de patrocini per tal de fomentar itineraris històrics-culturals i concerts a hotels urbans de Palma, per tal d'oferir una oferta cultural de qualitat variada i potenciar i donar a conéixer la recuperació d'edificis històrics entre la ciutadania i turistes.
Programa "Música, turisme i patimoni".
La primera proposta es durà a terme el dimecres 14 de novembre amb un recorregut cultural per l'antic Call Jueu de Palma i un petit concert de música a l'Hotel Posada Terrasa Santa, on intervendrà la banda Polonski amb un concert de música Klezmer.
La segona es durà a terme el dimarts 27 de novembre amb un recorregut cultural pel centre històric de Palma i un petit concert de música al Sant Francesc Hotel Singular, on intervendrà Jorge Solano com a solista de violoncel.
Totes les activitats tendran com a punt de partida des de la seu d'ARCA, situada al carrer de Can Oliva, 10 baixos a les 18'00h i caldrà inscripció prèvia a través de la següent adreça electònica: arcainforma@arcapatrimoni.net
Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Fundació Turisme Palma 365, depenent de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Palma.