22 de gen. 2018

ARCA realitza la ruta arqueològica Sencelles-Costitx.

Vicenç Sastre dirigint les explicacions al grup al
santuari de Son Corró.
ARCA va dur a terme ahir diumenge 21 de gener la ruta arqueològica Sencelles-Costitx on visitarem el santuari de Son Corró i el talaiot de Son Fred amb les explicacions de Vicenç Sastre guia cultural i de muntanya i co-autor de Guia Arqueológica de Mallorca.

ARCA vol recolzar aquesta magnífica iniciativa cultural

Un gran nombre de persones interessades en l'arqueologia poguerem conéixer d'aprop aquesta iniciativa cultural i patrimonial que des d'ARCA volem lloar i aplaudir, degut a que es poden veure d'una forma clara i precisa diversos jaciments arqueològics dels termes municipals de Sencelles i Costitx.

Grup d'ARCA al talaiot de Son Fred.
El fet que dos municipis participin en un projecte de conservació i difusió del patrimoni cultural fa que els haguem de donar la nostra més sincera enhorabona i animem a que altres municipis de Mallorca també uneixen esforços per poder dur a terme projectes d'aquestes característiques.

La ruta arqueològica Sencelles-Costitx permet conéixer d'aprop els següents jaciments arqueològics: la cova del Camp del Bisbe, el talaiot de Son Fred, el santuari de Son Corró, el poblat de navetes es Turassot, el talaiot de Binifat i els talaiots de Can Xim.


Més informació a: 971 872 853