25 de juny 2021

ARCA valora positivament la tasca que han dut a terme els Donats de Sant Miquel.

ARCA creu que el Patrimoni ha guanyat amb Els Donats de Sant Miquel de Campanet i anima a l’Església a explorar la seva continuitat

ARCA valora molt positivament la tasca dels Donats de Sant Miquel i creu que el Patrimoni, Mallorca i l’Esglèsia sortirien guanyant si es troba una solució per a la continuítat del projecte.

 

ARCA creu que gràcies als Donats de Sant Miquel la gent de Mallorca i els visitants hem pogut gaudir de conèixer un bocí de cultura i Patrimoni de la nostra terra. Fins llavors, pràcticament mai es trobava oberta l’interessant església de Sant Miquel i el seu entorn.

L’amor que han demostrat, la Cooperativa dels donats de Sant MIquel per l’indret i el seu impuls social, dins la senzillesa de l’espai, és el que ens va moure a que fos Premi ARCA Conservacó del Patrimoni a l’any 2019.

Des d’ARCA feim una crida a l’Església per a que explori la via del diàleg per fer possible la continuitat d’un projecte que juga a favor de fer visible el Patrimoni i ajuda al seu coneixement i la seva vivència.