6 de març 2024

ARCA AMB AUTORITAT PORTUÀRIA



Antoni Ginard, Pere Ollers, Javier Sanz, Àngels Fermoselle i Nael Falo


Representants d'ARCA es varen reunir ahir amb el president d'Autoritat Portuària, Javier Sanz y el director Antoni Ginard

Va ser una reunió de presentació de la nostra entitat al nou director, al qual explicàrem la ja llarga trajectòria de col·laboració que hem mantingut,

Vàrem valorar positivament l'actitud de, AP amb el port del Molinar, una lluita a la qual ARCA en va implicar al màxim i AP ha demostrat el seu compromís, amb la conservació del petit port i de l'edifici.
També li tramitarem la nostra postura d'oposició a qualsevol aparcament soterrat que es pretengui fer davant la façana monumental amb la Llonja i la Catedral com màximes protagonistes.
Tenguérem temps de parlar de petites joies patrimonials com l'escala Reial, el Quarter de Carabiners, sa Farola, la Torre i el Far de Peraires.

Els hi plantejàrem també la nostra preocupació per l'estat de sa Fortalesa Avençada del Castell de Sant Carles encara amb les restes del bar allà instal·lat i al qual no li varen concedir llicència d'activitats. L'estat és de deixadesa i s'ha de recuperar la dignitat de l'espai. Ens manifestaren la seva voluntat d'aconseguir-ho.

La reunió es va desenvolupar en un clima de màxima cordialitat.
Per part d'ARCA assistiren el seu president Pere Ollers, la vicepresidenta Àngels Fermoselle i el vocal Nael Falo.