6 de maig 2024

ARCA SOL·LICITA LA NETEJA IMMEDIATA DE LES PINTADES APAREGUDES AL BALUARD DEL PRÍNCEP



ARCA ha fet arribar a responsables municipals fotografies amb pintades vandàliques recentment fetes al Baluard del Príncep. Aquesta zona ja va ser netejada per l'empresa Refoart, que fa una feina molt ben feta i professional.
Segons la nostra informació aquesta empresa és l'adjudicatària de la neteja i el manteniment de la Murada i d'edificis catalogats públics municipals. Sería bo procedir a la neteja immediata per evitar l'efecte imitació per part dels incívics
TAMBÉ DEMANAM LA INVESTIGACIÓ DE L'AUTORIA
La neteja immediata no significa que no s'hagi de Fer el possible per descobrir els autors de l'agressió al Patrimoni, ja que les murades de Palma tenen un nivell màxim de protecció. I, per tant, és un delicte penat, no és una infracció lleu.
ENHORABONA PER LES DARRERES INVESTIGACIONS
Volem felicitats als responsables de la policia local i la nacional de les darreres notícies per les quals han pogut saber qui ha estat responsable d'atemptar pintant les parets d'alguns convents. Aquesta tasca sense dubte ajuda a erradicar aquest incivisme que els darrers temps havia augmentat exponencialment.
ARCA
Dilluns 6 maig 2024